Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:379368 kpl

Jäsenmaksu on vuonna 2021 10 euroa/henkilö. Alle 15-vuotiaalta 5 euroa/henkilö.

Satunnaiset kuvat

Jäseneksi liittymisasiaa

Saat monipuolista tietoa puutarhanhoidosta ja pääset mukaan iloiseen puutarhaharrastajajoukkoon.

Puutarhaseura järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja retkiä, joihin olet tervetullut!

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 15 euroa/henkilö ja alle 18-vuotiailta 5 euroa.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen puutarhakulttuurista kiinnostunut henkilö. Yhdistyksen säännöt löydät kotisivuiltamme, joihin voit tutustua ennen jäseneksi liittymistä.

Jäsenmaksun voi suorittaa Ylä-Savon Puutarhaseuran tilille FI22 5068 0620 0547 40 Pohjois-Savon Op. Lasku lähetetään liittymisesi jälkeen ja jatkossa vuosittain keväällä.

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä "Liity jäseneksi"-painikkeella olevalla lomakkeella.  Jäseneksi liittyessä tulee Sinun ilmoittaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Jäsenetuina puutarhaseura tarjoaa yhdistyksen jäsenille matkat 15 euroa/matka edullisemmin kuin ei-jäsenille. Myös retkillä saattaa olla extra-jäsenetuja.

Pääsääntönä on, että koulutukset järjestetään jäsenille maksutta.

Jos olet jo jäsen,

Mikäli et ole saanut jäsenpostia maalis-huhtikuussa, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan.

Muistathan ilmoittaa jäsenrekisterinhoitajalle jäsentietomuutoksesi.

Sähköpostitse ylasavonpuutarhaseura@gmail.com

Muutoksella varmistat, että saat jäsenpostia vuosittain. Jäsenyytesi pysyy voimassa maksamalla vuosittain yhdistyksen jäsenmaksun. Lasku jäsenmaksusta tulee aina Pihapiiri-tiedotteen mukana.

Vuosittain palautuu useita jäsenposteja takaisin yhdistykselle, koska osoitetiedot ovat tuntemattomat ja muuttuneet.